Smagsegenskaber

Sumatra (Mandheling):

100% arabica kaffe, fyldig og kraftig aroma med meget lav syrlighed. En rig kaffe med dybde og stor krop. Jordagtig, bittersød og pikant krydret smag med en anelse citrus. Meget cremet og lang eftersmag der ligger sig i den bageste del af ganen.

Mocha (Sidamo):

100 % arabica kaffe, fyldig og god aroma. Mættende med megen krop. En kraftig, men blød og rund kaffe. Lidt syrlighed uden at blive skarp. En virkelig god “after dinner” kaffe.

Kenya: (Mount Kenya AA)

100 % Arabicakaffe. God frugtagtig syrlighed, skarp og med god krop og fylde. Særdeles velegnet med mælk til f.eks. Cappuchino eller Lätte.

Mexico, økologisk (Chiapas):

100 % arabica. Fin aroma og blød krop. Mellem syrlighed. En “allround” kaffe, der er velegnet til både “morgen” og “midt på dagen” nydelse.

Peru, økologisk:

100 % arabica. Kaffe fra Peru er kendetegnet ved en fin “krop”. Den har en god mellem syrlighed, sam ent mild og behagelig sød smag.

Mexico, Maragogype (elefantbønne):

100 % arabica. Maragogype bønnen – der er verdens største – har en skøn, rund, liflig, let cremet og frisk fyldig aromatisk eftersmag.

Vores espresso blanding:

Egen blanding. Aromatisk, blød og cremet og med middel krop. Lille syrlighed. Chokoladeagtig med en snert af lakrids i eftersmagen.