delikatessevarer

Lidt til lækkermunden

I butikken har vi netop nu flere forskellige slags lækre snacks. Vi er især stolte af at tilbyde Rebellion Bean Crisps, alså chips lavet af bønner.

Det kan måske virke som et sært valg, men bønner er fulde af fibre og proteiner, og resultatet taler for sig selv. Bønnechipsene fås i varianter med salt og chili, og er lette, dejligt knasende, og helt uden trans- og flerumættede fedtsyrer.  Med en fedtprocent på 8 (hvor almindelige kartoffelchips har ca. 30) er en pose bønnechips en lille forkælelse, som man sagtens kan tillade sig i hverdagen.

Vi kan også tilbyde brødchips fra Snyder’s of Hannover. De er nogle små lækkerbiskner med masser af smag. De fås med en rund cheddar-smag, og med jalapeño chili. Sidstnævnte mener det alvorligt, det med chilien.

Øl i butikken

For første gang i Café Aromas historie kan vi tilbyde øl i butikken. Der er tale om godt engelsk øl fra Staffordshire Brewery, specialbrygget for Cottage Delight . Vi har valgt tre varianter, som vi håber at I vil tage godt imod.
Happy Beerthday: En dejlig Britisk ale, som sagtens kan nydes selvom det ikke er en mærkedag. Den er brygget på chinook-humle, og en blanding af hvede- og crushed pale-malt. Dette giver øllet en gylden farve, og en frisk smag med en note af citrus. Øllens friskhed og lethed gør den ideel til en hyggelig aften med kød på grillen. Happy Beerthday holder 5%.

Gardeners Rest: En dejlig øl til en eftermiddag i haven. Øllen er let, og smagen har et strejf a druer. Smagen af humle er ikke særligt gennemtrængende. Gardeners Rest holder 5%
Old Fart: Når man nu ikke kan slippe for dem, kan man købe dem en øl! Old Fart har en fyldig smag af malt, og en smuk rødlig ravfarve. Malten er en blanding af chocolate- , crystal- og pale. Old Fart holder 4,8%
Der er generelt tale om virkeligt gode øl med karakter, men som samtidig ikke er for fine til hverdagsbrug.
Skål!

Ingefær får bugt med de sidste baciller

Foråret viser sig fra sin våde og råkolde side, og det kan være svært at slippe af med den sidste småskranten. I Café Aroma vil vi gerne gøre vores til at styrke modstandskraften. Derfor har vi tilbud på vores populære Rochester ingefærdrik April ud. Vi sælger to valgfri flasker til kun 150 kr.

Rochester Ginger er en drik med en kraftig skud ingefær. Perfekt til langsom nydelse, hvor de mange smagsnuancer fylder munden, eller som et hurtigt spark af energi, efter morgenmaden. Rochester Ginger er en drik der varmer og liver op – uden alkohol. Vi har den klassiske, der sparker som et muldyr, en lidt sødere mørk variant, og Root Ginger, en mildere 4820606194_b1ff0fe53fudgave med et strejf af citrus.

Vi har også nye lækre balsamico og olivenolier at byde på. Blandt andet kan vi tilbyde en hasselnøddebalsamico, med en rund og mild smag. Vi har også friske nye varianter med blåbær, solbær og appelsin, samt jordbær og rabarber. Balsamico er en aromatisk, fadlagret eddike, der er god som ingrediens i saucer, klæder alle slags blandede salater. Desuden kan balsamico indkoges til en sirup der er dejlig til oster og desserter.

Vi glæder os til at se jer!

Forårsfristelser

Da foråret endnu ikke definitivt har valgt at slå igennem, kunne det måske være tiden til lidt sød selvforkælelse. I butikken kan vi tilbyde fantastisk lækre karameller fra Karamelleriet. Vi har tidligere haft disse lækkerbidskener, og de er om muligt endnu bedre end vi husker dem.

Blandt de nye varianter er Hr. Fornem, en luksuriøs blød flødekaramel, overtrukket med tyk mørk chokolade.

Vi kan også tilbyde en flødekaramel med et strejf af havsalt. Saltet er ikke dominerende, men understreger den varme smag af karamel og giver den dybde.

I de lidt større dåser kan vi varmt anbefale Sommerflirt, en blød vaniljekaramel, overtrukket med hvid chokolade og rullet i jordbærstøv. Den samme vaniljekaramel går igen i Tusmørke, her dyppet i mørk chokolade og rullet i lakrids. Dens modstykke, Daggry, er en lækker lakridskaramel rullet i hindbærstøv. Endelig er Solstrejf den bløde vaniljekaramel i mørk chokolade og passionsfrugt.

solstrejf_redigeret_1024x1024

Uanset hvad du vælger, kan vi garantere en dejlig smagsoplevelse ud over det sædvanlige.

Karamellerne er håndlavede af Karamelleriets grundlæggere, Tine og Charlotte. De har en respekt for håndværket, såvel som kreativitet guidet af god smag.

Dansk gourmet-guf

Café Aromas butik har netop været på messe i Herning, og er blevet forført af Wally & Whizs dejlige og friske vingummi og lakrids. Vingummi er meget svært at få for meget af, i hvert fald når der er tale om nordisk gourmet-vingummi. De mange smagskvaliteter i Wally & Whizs lækkerier forstærker hinanden, og udfordrer smagsløgene på nye og spændende måder.

I vingummiafdelingen kan vi tilbyde himmerigsmundfulde baseret på grapefrugtsaft, og med pift af havtorn, vanilje, ingefær, æble og yuzu. Sidstnævnte er en citrusfrugt fra Japan, som først for nylig har vundet indpas i Vesten. Yuzu tilføjer vingummien en bittersød og forfriskende drejning.

Vi kan også byde på solbærvingummi med saltlakrids, en skarp sag der  vil vække opsigt i enhver slikskål. Den vil komplimentere en let mousserende vin, eller en kølig pilsner-øl.  Endelig har vi, selvfølgelig, lakrids med kaffe. Den har en rund og fyldig smag, der gør godt som dessert, eller som et sødt lyspunkt, hvis foråret lader vente på sig.

solbaer-saltlakrids_grande

Slikket er pakket i en elegant æske, der vil gør sig som værtindegave, eller som et alternativ til påskeæg.

Alle Wally & Whizs produkter er lavet af økologiske råvarer. De indeholder hverken laktose, gluten, alkohol, eller ingredienser fra dyr. Således kan guffet spises af både vegetarer og veganere.

Kig forbi Café Aromas butik, og få en smagsprøve!