Fredag den 6. december kl. 15: Svendborg Herrekor

Så  er det tid til årets sidste cafékoncert på Café Aroma.
Svendborg Herrekor er som navnet antyder et kor, men det er også meget andet! En koncert med Svendborg Herrekor er ensbetydende med fest og farver, forrygende stemning, medrivende charme og stor spilleglæde – og ikke mindst en musikalsk rejse i tid og stilarter, hvor flere af de fem sangere trakterer flere instrumenter som f.eks. sav, mandolin, harmonika, guitar, banjo og kontrabas. I vekslende konstellationer lægger de et swingende fundament for de vokale udfoldelser med et meget alsidigt repertoire og et stort udbud af genrer som swing, barbershop, jazz, country & western, latin og danske sange og viser. Undervejs krydres med underfundige og humoristiske historier på djærvt fynsk og jysk. Koret har gennem mere end 20 år begejstret utallige publikummer ved jubilæer, dansant, fødselsdage, festivaler, i haver og på værtshuse, på land og til vands, i ind- og udland.

Der er som altid fri entré.