29. august – 25. september: Jens Kock

”Portræt af din bedste ven”

”I mange år har jeg eksperimenteret med forskellige tegne- og maleteknikker og har på den baggrund valgt at male de fleste af mine billeder med akvarel og tusch.

De sidste 3-4 år har jeg sammen med en veterinær-sygeplejerske rejst rundt i Danmark og undervist i førstehjælp til hunde, og den kærlighed folk har til deres hunde og øvrige kæledyr har givet mig lyst til at male dyreportrætter. Ikke fotorealistisk men mere løst og impulsivt og ofte ud fra et fotooplæg. Jeg gør meget ud af, at portrættet afspejler personligheden i dyret. Det er en stor fornøjelse, når folk ikke bare genkender deres kæledyr i billedet, men også personligheden bag.

Et tema jeg også har kastet mig over, er portrætter af kulturpersonligheder der har betydet noget for mig og været med til at præge mit syn på livet.

Så længe der kan fortælles en historie, kan alt males”.

Fernisering d. 29. august kl. 14.00-16.00.

 

Jens Kock på Facebook: www.facebook.com/pages/category/Artist/Galleri-Jens-Kock-905394236308570/