28. februar – 23. april: Bent Thurøe

Siden ungdommen har Bent  Thurøe tegnet og malet. Fra første færd har naturen været hans store passion, hvor han ofte har siddet og ladet sig inspirere til sine motiver. De fortrukne motiver er fugle, dyr og landskaber og med en fascination af Johannes Larsens fugle og dyremotiver.

At tegne og male blev Bent Thurøes levevej, og i dag kan han kalde sig maler, tegner, illustrator, forfatter og designer. Bent Thurøe har desuden udgivet bogen Ø-nissen, som han både har skrevet og illustreret.

Bent var med til at starte Paper Fantasies i Svendborg, hvor han designede motiver til kort, print på stof og gavepapir, m.m. Desværre er Paper Fantasies nu lukket.

På Café Aroma kan ses et lille udsnit fra Bents Thurøes karriere. Ind imellem har han også eksperimenteret med forskellige materialer og motiver, hvor man på udstillingen bl.a. kan  se de seneste store farverige malerier med akryl.

Bent er gift med Bente Thurøe, som også er udøvende kunstner, og parret er bosat i Svendborg.

Fernisering torsdag d. 28. februar kl. 14-16.