Cafékoncert fredag d. 1. juni kl. 14.30: Farandi

Farandi er 6 musikere fra 5 lande på nordisk rejse, og der venter publikum en enestående og ”once in a lifetime”oplevelse. Musikerne går på den fællesnordiske folkemusik-uddannelse Nordic Master, og dette halvårs 2. semester fra januar til juni er med base på musikkonservatoriet i Esbjerg.

Farandi er 6 musikere fra 5 lande på nordisk rejse, og musikerne går på den fællesnordiske folkemusikuddannelse Nordic Master. Dette halvårs 2. semester fra januar til juni er med base på musikkonservatoriet i Esbjerg.

De 6 musikere er fra Sverige, Finland, Danmark, Belgien og England, og repertoiret er primært nordisk, mest præget af de svenske og finske traditioner, men også med bl.a. et walisisk indslag med et mere ”vestligt” udtryk.

Instrumentsammensætningen er spektakulær: Tre nyckelharper, tværfløjte, sækkepibe og accordion, og det er hamrende dygtige og allerede nærmest flyvefærdige musikere. Der er en fortættet stemning, når de går på scenen, og man vil kunne nyde dem både som fuldt band og i forskellige konstellationer.

Nordic Master er en fællesnordisk kandidatuddannelse i folkemusik skabt i et samarbejde mellem konservatoriernes folkemusiklinjer i Finland, Sverige, Norge og Danmark.

En meget eftertragtet uddannelse hvor der for de enkelte 2-årige forløb blot optages to studerende fra hvert af de fire lande. Altså en eliteuddannelse hvor en del af pensum er sammensætning af et orkester, opbygning af repertoire og turnévirksomhed rundt i de nordiske lande.

Mette Qvist-Jensen, tværfløjte

Petrus Dillner, Saana Kujala  og Einar Zethelius, nyckelharpe

Marieke Van Ransbeeck, sækkepibe

Tommie Black-Roff, accordion

https://www.facebook.com/farandiband/

https://www.facebook.com/farandiband/videos/181238209158385/