Solvejg Kingo d. 30. november – 23. januar 2018

MODERNE ENGLE 

Den lokale billedkunstner og ”Lysarbejder” Solvejg Kingo udstiller en serie smukke engle. Det hele begyndte igennem intuitiv maling, som er grundlaget for den efterhånden store produktion af billeder, der for første gang så dagens lys i et gammelt hus inde midt i en skov i Svanninge Bjerge i 2010.

“Når man maler intuitivt, så får man rigtig mange ting forærende, og for et par år siden dukkede pludselig små lysvæsener op i mine billeder. De gjorde voldsomt krav på at være til stede – jeg kalder dem ENGLE. For mig er de budbringere af lys, energi og kærlighed, så jeg er en slags “lysarbejder”, når jeg sender mine engle ud i verden. Igennem mit arbejde med englemalerierne har jeg erfaret, at utrolig mange mennesker mærker englenes tilstedeværelse – og uden at gøre det for videnskabeligt, så er de for mange symbol på stærk, ubetinget kærlighed. De fleste af mine engle er fløjet hjemmefra, så billederne i Café Aroma er helt nye”.

“Vi er alle sammen engle med kun én vinge, og vi kan kun flyve, når vi omfavner hinanden”. (Citat: Luciano de Crescenzo).
Atelier Kingo  www.artfromheart2heart.com