Cafékoncert fredag d. 3. februar kl. 14.30: Jens Schou og Anders Singh Vesterdahl

 

Jens Schou og Anders Singh Vesterdahl

Der venter publikum en sublim og intens koncertoplevelse med den herboende klarinettist Jens Schou og accordionisten Anders Singh Vesterdahl, København. to virtuose og meget passionerede musikere i et et nærmest magisk sammenspil. Jens Schou var i mange år ansat som soloklarinettist i Odense Symfoniorkester men tabte siden helt sit hjerte til klezmermusikken og har i flere år haft et unikt samarbejde med bl.a. accordionisten Anders Singh Vesterdahl, som foruden en bred koncertvirksomhed også spiller i det verdensberømte The Middle East Peace Orchestra.

Gå ikke glip af en helt enestående koncert!

Der er som altid fri entré, og cafeen er åben indtil musikkens ophør (køkkenet har på musikdage åbent for bestillinger til kl. 13).