Cafékoncert fredag d. 2. december kl. 14.30: BRAGR

 bragr-aroma-021216-kopi

En kom fra Nordjylland, en anden fra Sverige, den tredie og sidste fra Gadbjerg, og de tre meget forskellige musikere mødtes i BRAGR for at hellige sig det, som samler dem: en fælles kærlighed til skandinavisk folkemusik. Hver for sig er de tre fremragende instrumentalister, og som band er det musikere, der i sjælden grad evner at støtte og styrke hinanden, og som sammen søger ind til og blotlægger kernen i den musik, de spiller.

BRAGR – som ved denne koncert også præsenterer pianisten Kristian Enevoldsen – viser, hvor mange forskellige udtryk folkemusikken kan have. Tidsmæssigt spænder repertoiret over godt 300 år, musikalsk fra traditionelle melodier og folkesange til nyere viser og egne kompositioner, følelsesmæssigt fra smertefuld sorg over betingelsesløs kærlighed til den mest løsslupne glæde.

PERRY STENBÄCK: sang, nøgleharpe og guitar. Perry fik i 2009 en DMA/Folk (Grammy) som bedste instrumentalist, og i 2010 blev han kåret som Danmarks næstbedste guitarist.

CHRISTINE DUEHOLM: trommer, percussion, sang. Christine startede sin musikalske karriere i familieorkestret ’Duerne’. Hun var den ene søster i både Sisters og Morild, der bl.a. turnerede i Kina og Afrika.

JESPER FROST BYLLING: båndløs akustisk bas og kor. Jesper har rejst fra Grønland til Sydafrika med sin bas og spillet med forskellige musikere som Allan Olsen, Gary Snider og Ole Frimer.

www.bragr.dk