Cafékoncert fredag d. 3. juni kl. 14.30: Musique Etoiles feat. Benjamin Barfod, HANG

121221_Musique_des_Etoiles_0045 johannes mira

 

 

 
Unik trio som spiller og synger drømmende sange fyldt med ro og ånd. I musikken blandes det sakrale med folkemusik, flamingo og bossanova. Musique des Etoiles har gennem de sidste år med varierende besætning spillet snesevis af koncerter i Danmark, Indien og Frankrig og kan her for første gang opleves på Sydfyn.

Instrumentet HANG vil nok være et nyt bekendtskab for mange, og Benjamin Barfod er en af de få musikere i Danmark, som virkelig mestrer dette instrument, der kun er omkring 15 år gammelt, udviklet og produceret i Schweiz. Lydmæssigt kan den beskrives som en krydsning mellem en steel pan, gong og det indiske instrument gatham. Både forskere og terapeuter mener, at hangens bløde toner er healende og får cellerne i kroppen til at slappe af, og der er lagt op til en smuk koncertoplevelse. Se mere på www.benjaminbarfod.com

Benjamin Barfod, hang og percussion, Mira Siegel, keys og sang, Johannes Lundahl, guitar.