Cafékoncert fredag d. 4. december kl. 14.30: Carl Erik Lundgaard

Carl Erik Lundgaard 015Årets sidste cafékoncert bliver et dejligt genhør med mennesket, musikeren, komponisten, fortælleren Carl Erik Lundgaard, som før har gæstet Café Aroma med stor succes.

Med overskriften ”Om kærlighed og musik – to sider af samme sag” kan publikum glæde sig til endnu en berigende eftermiddag fuld af fantastiske historier svøbt ind i sange og musik. Her fortæller, spiller og synger Carl Erik om nogle af de begivenheder, som viste sig at have stor betydning i livet. Det er alvorligt, humoristisk, selvironisk, stærkt billeddannende, og det er en tanke værd.

Carl Erik er tidligere lektor ved Det fynske Musikkonservatorium, og siden 1970 har han været optaget af dansk folkemusik. Har udgivet 10 CD’er og LP’er både solo og med forskellige grupper. Gruppen Lang Linken har været på banen i over 40 år og har modtaget to Danish Music Awards samt Fyns Amts Musikpris.

Carl Erik har spillet i alle kroge af Danmark og det halve af verden og modtaget DR’s og Skagen Festivalens ”Årets Folkemusiker” pris samt i 2011 komponistorganisationen DJBFA’s hæderspris.

I dag er historiefortællingen kombineret med musik på de små harmonikaer af træ det vigtigste. Siden starten af denne aktivitet i efteråret 2009 har Carl Erik leveret over 250 arrangementer over det ganske land.

www.carleriklundgaard.dk