OBS ændret dato! Cafékoncert fredag d. 13. november: Blue Holger D

P1011186 ValgtDet er lækker blues på dansk med et repertoire af traditionel bluesmusik men med danske tekster af Jan Schønemann, orkestrets kapelmester. Teksterne handler bl.a. om opvæksten og ungdommens oplevelser i DSB-byen Nyborg – om færgerne, togene og om statsfængslet krydret med sjove anekdoter.

Jan Schønemann har været aktiv i det fynske musikliv, siden han i 1972 som 14-årig deltog i Steen Bramsens program “Musikalske Venner”, datidens X-factor!

Siden har han sat sine spor over det meste af landet både som musiker, komponist i teater og filmsammenhænge og har også undervist som musikpædagog på Ollerup Efterskole Sang og Musik.  Udover Blue Holger D spiller Jan i en række andre sammenhænge, bl.a. i bandet “Første Forsøg”,  Zydecoorkestret ”Captain Crawfish”, i festtrioen “Rock-Spot” og instrumental-duoen “Søgård og Schønemann”.

Blue Holger D er også Michael Raunholst, hammondorgel, Ole Dorf, bas/kor og Claus Bjerregård, trommer.