Cafékoncert fredag d. 4. september kl. 14.30: SyngSammen!

58506_1502127887307_1552830_nHygge og fællessang! Der synges i Svendborg som aldrig før! Kom og nyd denne hjertevarme eftermiddag med Ulrich Klostergaard ved klaveret – en veksling mellem sange introduceret af Ulrich og publikums egne  favoritter fra Højskolesangbogens skatkammer!

Ulrich Klostergaard er en kendt person i de sydfynske kor kredse, dels gennem sit mangeårige virke som korleder på Ollerup Efterskole, men også kendt fra ’SNUK’ – Svendborg Nye Ungdomskor, samt fra det nystartede kor ’Opsang’ i Vejstrup Valgmenighed, hvor han nu er organist.

– Ulrich Klostergaard: ‘Mit musikalske liv har været en mangfoldig og særdeles snoet vej i det musikalske univers. Jeg har været ’suppe, steg og is’ musiker i mine helt unge dage, har været igennem rock og pop, arbejdet i musikværkstedet på Kofoed Skole, hvor jeg bl.a. spillede i en punktrio. Jeg har spillet i tyrolerorkester, været på rejse i sydstaterne og Mexico, hvor jeg kastede min kærlighed på Zydeco og Cajun musik. Gennem årene har musikere som Paul Simon og Peter Gabriel sat et kraftigt aftryk, og så er der jo al kormusikken…

Højskolesangbogen er først kommet ind i mit liv, da jeg startede på efterskolen, og der kommer helt sikkert sange derfra, og ikke mindst publikums egne ønsker, men vi skal også synge nogle af dem fra mit liv før ’den blå’.