25. juni – 25. august: Malene Klint Nielsen

himmel3-1– Jeg forsøger at fange glimt af barndommen. Det kan være erindringer om solbeskinnede dage eller momenter af usikkerhed og fare. Hurtige glimt eller en følelse af uendelighed. Fascinationen af naturen med svimlende høje skyer, det brusende hav, bølgende kornmarker og hemmelighedsfulde skove, hvor glimt af solbeskinnet barndom fanges indlevende og inspirerende. Her er dagligdags øjebliks-billeder, som vi kan nikke genkendende til. Mit foretrukne medie har siden efteråret 2013 været olie på lærred.

Malene Klint Nielsen udstiller også originale søkort påmalet med fugle.

Fugle på søkort

strandskade Malene - Kopi7aeb252e41-kort4

 

 

 

 

 

 

 

– Pludselig en dag opstod ideen til at male fugle med akryl på smukke originale søkort. Det er blevet til mange med tiden.

Opvokset med havet som nærmeste nabo og med min fars fortællinger om søens historier, drages jeg af gamle søkort og de historier, de kan fortælle. Jo ældre, mere plettede og slidte des bedre, for det vidner om alle de “oplevelser”, de har haft.

Samtidig fascineres jeg af fuglene på mine daglige gåture ved havet. Jeg er opvokset med strandskadernes og mågernes skrig som baggrundsmusik, og gravænderne på de spirende marker har for mig altid været tegn på forårets komme.

Der er fernisering torsdag d. 25. juni kl. 15.00.

www.klintart.dk