Torsdag d. 28. maj – 24. juni: Lone Robinson udstiller

Lone R foto t plakatLone Finnerup Robinson fra Café Aromas egen malergruppe har torsdag den 28. maj kl. 15 fernisering, hvor hun er til stede og præsenterer sine malerier. Lone Finnerup Robinson er 44 år og lokal sydfynsk kunstner, som har malet i mange år. Hun er uddannet dekorationsmaler fra Svendborg Erhvervsskole, hvor hun i.f.m. med uddannelsen deltog i Otto Frello-gavlprojektet i Varde. Desuden har hun taget kurser hos bl.a. Mai-Britt Schultz og Peter Bork-Johansen.

Sammen med malerierne på udstillingen kan man læse Lone Finnerup Robinsons digte i digtsamlingen ”Lyden af sne” fra 2011. Digtene tager sit udspring i et kvindeliv i Svendborgområdet. Lone Finnerup Robinson er en kunstner, hvis inspiration ofte kommer fra hendes oplevelser i naturen. Naturen er fascinerende med sine skiftende farver og lys. Naturen kan være barsk og kontrastfyldt, som f.eks. når himlen farves mørk grå og lys gul efter tordenvejr. I naturen er det muligt for det moderne, stressede menneske at finde øjeblikke af ro, særligt hvis man husker at efterlade mobilen derhjemme! Lone Finnerup Robinson arbejder meget bevidst med at omsætte naturens stemninger og øjeblikke til farvespil og stemninger på lærredet.