Fredag d. 12. juni kl. 14.30: Cafékoncert med Uta Motz og Anders Allentoft

ulla motz anders allentoftUta Motz og Anders Allentoft synger og spiller sigøjner- og klezmermusik, franske chansons og danske viser krydret med små fortællinger. Publikum får på en sjov og rørende måde bl.a. indblik i en del af Edith Piafs usædvanlige liv og personlighed. Et liv, som var kendetegnet af fattigdom og glamour, menneskelige afsavn, romantisk længsel og ukuelig tro og håb – og ikke mindst kærlighed til musikken.

Duoens mangfoldige franske repertoire er krydret med sigøjnermusik og en jazz’et fortolkning af kendte danske viser. Det folder sig indtagende ud i en sjov og fræk blanding af musik og små fortællinger omkring kærligheden. Der er både sjældne melodier og kendte sange, hvor man ikke kan lade være med at nynne med, og på den måde bliver publikum også en aktiv del af koncerten.

I den livsglade duo understreger den fyldige klang fra den 12-strengede guitar  smukt  violinens  varme lyd  og Uta’s intense,  kraftfulde stemme.

Uta og Anders har i flere år sejlet rundt i det sydfynske og med stor succes givet koncerter på mange af øerne.

Uta Motz  er uddannet  på teaterskolen i Stuttgart, Tyskland. Desuden har hun spillet violin siden hun var 8 år, og efter sin uddannelse som skuespiller  og sanger  har hun brugt sang og musik i mange forskellige sammenhænge ved koncerter, kabaret og teater i ind-og udland og ligeledes på mange forskellige festivaler. Hun har udgivet 2 cd’er med klezmermusik og jødiske sange.

Anders Allentoft  har spillet rytmisk guitar siden han var 10 år, han er uddannet musiklærer og  har undervist  siden 1991. Han har været med  til at grundlægge og spille i flere orkestre  som bl.a. ’Ollerup Lufthavn’, ’Grünbaum’ og  ’Groove Band’.