Cafékoncert fredag d. 8. maj kl. 14.30: Maria Elizabeth

130513_elizabeth_00007

Fredag d. 8. maj kl. 14.30 er der igen cafékoncert på Aroma, denne gang med Maria Elizabeth Hersing, en garvet musiker og sanger, som synger egne hjertevarme og personlige sange fyldt med nærvær og varme følelser i et inviterende lydbillede, hvor nuet og kærligheden er det gennemgående tema i musikken. Det er også om at turde være i nuet – og bruge det…

Maria Elizabeth er født i den lille landsby Jebjerg på Salling nord for Skive og var fra barnsben omgivet af musik. Begyndte som 8-årig at skrive melodier og sange og fik undervisning i klassisk guitar på musikskolen i Odense. Blev siden uddannet på Det Jyske Musikkonservatorium og udgik herfra med en Bachelor i klassisk guitar. Studerede derefter både i Danmark og i udlandet, og hjemme igen fik Maria Elizabeth en aktiv karriere som klassisk kammermusiker og underviser ved MGK i Esbjerg. Hun udgav undervisningsmateriale og gav mange klassiske koncerter, men det var alligevel sangskrivningen, hun vendte tilbage til. Det er den, som står hendes hjerte nærmest, og det er nu blevet til mange koncerter rundt omkring i landet.
Foruden to singler er det blevet til de to albums ”Like a Feather” (2011) og ”Se med hjertet” (2013), og Maria Elizabeth arbejder i øjeblikket på sin næste cd udgivelse med arbejdstitlen “The San Francisco Project”.