Torsdag d. 26. marts – 26. maj: Anne Andreasen udstiller

Anne Andreasen foto 728 kb ca hjsAlle billeder har et formsprog, der er inspireret af naturoplevelser. I forsøget på at skabe en modvægt til den ofte sødladne gengivelse af natur i kunst, er Anne Andreasens udtryk styret af den stærke farve, der aldrig står alene men skaber sit vingesus i mange tonearter.

Anne er uddannet i 70’erne med tekstiler. Nu maler hun store malerier i akryl og olie og ofte indre eller ydre symbolske, åndelige landskaber. Det er de store strøg og armbevægelser, farver og energi, der er udgangspunktet for hendes kunst.  Det handler meget om, at billederne gennem mange lag udstråler en dybereliggende oplevelse for beskueren. Hvert lag gemmer på sit helt specielle udtryk, som samlet er en stadig foranderlig historie…

Efter mange år i Troense har Anne Andreasen nu fundet nye rammer i Odense, hvor der arbejdes fra et dejligt atelier på Hjallesevej 62.

Fernisering torsdag d. 26. marts kl. 15.00