Cafékoncert TIRSDAG d. 21. april kl. 14.30: HVIID

20150220T234234-0061_01 - Kopi

April måneds cafékoncert er ekstraordinært flyttet til tirsdag d. 21. april. Her kan publikum glæde sig til at møde duoen HVIID, en ny og spændende konstellation som opstod i Svendborgs gader en smuk efterårsdag i 2014, hvor Louise Hviid og Jens Holgersen mødtes for at spille folkemusik og gøre reklame for Folk for Folks efterårsprogram. Folkemusikken blev dog hurtigt skiftet ud med Louises egne sange, og duoen fortsatte fra den dag under navnet HVIID, hvor det mindste og største strengeinstrument nu mødes i de iørefaldende melodiers univers, ærligt og indlevende sunget af Louise Hviid, som også spiller ukulele i duoen.

Louise Hviid er opvokset med violinen og har spillet folkemusik i 14 år. Sangskrivningen og sangen er en ganske ny retning, dog stærkt inspireret af den country- og indiefolk, hun både har spillet og lyttet til igennem årene. Med sig har hun Jens Holgersen på kontrabas, en af Svendborgs velkendte og garvede musikere.

Ved cafékoncerten kan man både høre duoens egne sange samt nordisk og amerikansk folkemusik. Desuden er musikerne nu gået i studiet for at indspille en EP, som udgives  senere på året.