Cafékoncert fredag d. 6. marts kl. 14.30: Rune Barslund og Andreas Tophøj

Tophøj & Barslund pressebillede - Kopi

Andreas Tophøj, violin, bratsch, og Rune Barslund, akkordeon, to af deres generations førende folkemusikere i Danmark samt kendte fra andre bands som ZAR, Kasír og Basco, er to erfarne herrer med et meget højt teknisk som musikalsk niveau og et smukt og medrivende sammenspil.

Den velspillende duo med jyske rødder blev dannet op gennem  studietiden på musikkonservatoriet i Odense, og tonen knytter sig til den danske folkemusiktradition men giver også buddet på ny dansk folkemusik med indflydelse fra andre lande og traditioner. Paletten med inspiration er bl.a. fyldt op gennem lange ophold i Irland, USA og gennem rejser og møder med nordiske / keltiske musikere og musikkulturer. Repertoiret, som i høj grad består af egne kompositioner, er opstået i denne spændende musikalske smeltedigel.

Duoens EP ”The Danish Immigrant” udkom i juli 2014 og indbragte dem prisen for ”Årets Track” ved Danish Music Awards Folk 2012.