Cafékoncert fredag d. 6. februar kl. 14.30: Jorge Degas Kvartet

Degas-Kvartet_hi2Med et liv og en musikkarriere de færreste kan forestille sig, og de fleste kun drømme om, træder den brasilianske bassist, Jorge Degas, med ydmyghed og stærk karisma ind på scenen. Med sig har han sangerinden og sangskriveren Naja Storebjerg, saxofonisten Morten Øberg samt sønnen Balalli Degas på percussion.

Fra første tone er man som publikum ikke i tvivl om, at her er fire unikke musikere med ganske særlige personlige og musikalske bånd. De supplerer således hinanden på aller smukkeste vis både på scenen og i musikken og forenes i en nærmest åndelig konstellation.

Brasilianske rødder og rytmer blandes med den vestlige musiks jazz- og popkultur, og kompositionerne er smukke og intense med en undertone af melankoli, der understøtter de meget personlige og nærværende tekster.

Kvartettens nyeste cd’ Butterfly’ er nomineret til en brasiliansk Grammy og vil kunne købes ved koncerten.