Cafékoncert torsdag d. 11. september kl. 14.30: Dermot Byrne (Ir) & Floriane Blancke (Fr)

2012_05_07_185814_jcs_crSeptember måneds cafékoncert er flyttet til torsdag d. 11. september, da det her har været muligt at få irske Dermot Byrne og den franskfødte harpenist Floriane Blancke til Svendborg på deres DK turné.

Dermot Byrne er en Irlands førende harmonikaspillere (bl.a. med gruppen Altan) og spiller alt lige fra traditionel irsk folkemusik over fransk musette til jazz og sydamerikansk choro musik.

Floriane Blancke er en meget talentfuld harpenist både indenfor den klassiske og folkemusikalske genre, herudover også pianist og sanger. Hun er ikke mindst stærkt påvirket af den ungarske sigøjnerstil, ligesom hun tidligt blev meget optaget af den keltiske musik.

Der venter publikum en fantastisk oplevelse!  Se mere og lyt på www.dermotandflo.com