You are currently viewing Udstilling 24 april – 24 juni 2014

Udstilling 24 april – 24 juni 2014

24. april – 24. juni 2014

Fernisering torsdag 24. april kl.15.00

Henrik Mohr Johnsen, maler og grafiker.

Uddannet på Det fynske Kunstakademi som grafiker, men har de senere år beskæftiget sig med maleri. Det er blevet til over hundrede portrætter af forskellige jazzmusikere, hvoraf nogle er udstillet på Café Aroma

Henrik foto

 

Janine:

”Jeg har allerede som barn, godt kunne lidt at tegne og male, og bruger i dag min fritid til, blandt andet, at udfolde mig omkring mine billeder. Dette giver mig en stor glæde, og et dejligt frirum.

Jeg bevæger mig omkring flere stilarter, og prøver at gøre nogle af dem til mine egne. Jeg finder stort behag i processen, og håber at kunne skabe noget smukt, og inspirere andre. Inspirationerne kommer somme tider fra mine omgivelser, men tit og ofte fra mit indre; et sted hvor der er godt at være”.

Janine foto