Cafékoncert fredag d. 7. marts kl. 14.30: Martin Blom & Henrik Kunz

blom_2_smallblom_kunz_pressefoto - Kopi

Fredag d. 7. marts kl. 14.30 er der cafékoncert med Martin Blom og bassisten Henrik Kunz. Martin Blom er en spændende guitarist og sangskriver, født på Sjælland men voksede op på Fyn i Snave og Svendborg, hvor han spillede i forskellige bands, bl.a. rockbandet Palnatoke som i 1974 blev Fynsmestre i beatmusik! I 1979 flyttede han til Aarhus og er sideløbende med sin karriere som musiker en meget benyttet freelance journalist / skribent.

Albummet “Crossing The Water” med release d. 1. marts er med 11 engelsksprogede sange, der rummer en blanding af samtidskritisk og melankolsk atmosfære, hvor folk, blues, country og Americana møder melodiske og lyriske elementer: ”Sangene er kommet igen. De har i virkeligheden nok været der hele tiden og bare ventet på at blive hentet frem. Ved siden af musikken har jeg i mange år haft et liv som skribent. Det er på mange måder den samme kreative kraft, der er tale om, uanset om det er en bog, en reportage, en fortællende journalistisk tekst eller en sang og et stykke musik, du skaber”.

Det er sange med et meget personligt aftryk, leveret med indlevelse og nærvær, og foruden præsentation af cd’en kan publikum også høre flere andre helt nyskrevne danske sange.

Ved koncerten optræder Martin Blom sammen med bassisten Henrik Kunz, en meget benyttet musiker i et væld af forskellige sammenhænge lige fra jazz, folk-jazz, klassisk, teaterproduktioner og meget mere.

Se mere på www.martinblom.dk