Cafékoncert fredag d. 10. januar kl. 14.30: Mads Toghøj Duo – musik fra hjertet

duo_223 - Kopi

Mads Toghøj er født og opvokset i Skagen i en musikalsk familie, hvor især folkemusikken betød meget, og hvor morfaderen var visesangeren Fisker Thomas.

Han har spillet musik siden 1997 og har en stor forkærlighed for den amerikanske country, blues, folk og god gammeldags rock´n´roll. Udover at levere sine egne sange med overbevisende nærvær, energi og sjæl, er Mads Toghøj en dygtig fortolker af de gamle idoler Elvis Presley, Johnny Cash, Kris Kristofferson, Hank Williams og andre.

Mads Toghøj har i sin duo allieret sig med Kell Dalager, som har været aktiv musiker siden 70´erne og i rigtig mange år bl.a. har samarbejdet med sangeren Ole Friis. Kell Dalager har medvirket på masser af studiesessions og pladeudgivelser, bl.a. sin egen ’Miracles & Marian’ og senest Mads Toghøjs dedut Album ”Alley of Faith”, indspillet i Nashville med nogle af musikhistoriens bedste musikere.

En koncert i selskab med denne duo bliver helt sikkert en koncert med masser af velspillet musik, story- telling og godt humør.

Mads Toghøj: Sang og akustisk guitar – Kell Dalager: Keyboard og kor.

www.mads-toghoj.dk