Cafékoncert fredag d. 6. december kl. 14.30: Anja Præst Trio

Anja Præst Trio fbGlæd jer! Årets sidste cafékoncert bliver med Anja Præst Trio, en af den hjemlige folkemusikscenes topnavne.
Anja Præst Mikkelsen hører til blandt eliten af dansk folkemusiks klarinettister. Gennem 20 år har hun som professionel musiker udviklet sin helt egen stil med lyrisk og brillant klarinetspil foruden rytmiske, powerfulde grooves på basklarinetten. Hun har spillet utallige koncerter i både ind- og udland i forskellige konstellationer f.eks. Phønix, Dug og Norrøn.
I denne trio møder vi ikke kun Anja Præst Mikkelsen som musiker men også som en meget talentfuld komponist, og med sig har hun to stærke navne, nemlig Jesper Vinther, harmonika og Peter Sejersen, kontrabas. Anja Præst Mikkelsen var i 2008 nomineret som årets folkkomponist ved Danish Music Award for solo cd’en ’Hemmeligheden’, og hun har tidligere modtaget 4 Danish Music Awards med Phønix samt Årets Folkemusikpris i 2004 og Årets Spillemandspris i 2012.