Cafékoncert fredag d. 1. november kl. 14.30: Mad Dog Baba and The Tonebones

Klaus pressebillede - Kopi (2)Her serveres blues i særklasse, og bandet har netop vundet delfinalen i Danish Blues Challenge – og går forhåbentlig også sejrrigt ud af finalen d. 26. oktober på Atlas i Århus!
Bandet består af rutinerede og særdeles velspillende musikere, som i årenes løb hver for sig har søsat mange forskellige projekter men som nu har fundet sammen om deres fælles lidenskab: smagfuld, rå, skæv blues krydret med en masse rytmiske elementer fra det sydlige USA, Mississippi Deltaet og New Orleans.
Mad Dog Baba / alias Klaus B. Jensen har skrevet en stor del af numrene, og bandet er kendt for nærvær, nerve og altid levende fortolkninger. Musikerne er foruden Klaus B. Jensen, guitar og vokal, Jon Bjarnason, guitar, Bjørn Larsen, bas samt det nylig headhuntede medlem, trommeslager Mads Stephensen.