Cafékoncert fredag d. 4. oktober kl. 14.30: Grønlandsk eftermiddag med Christian Søgaard og Jens Holgersen

søgaard_holgersen - KopiGrønlandske polkaer, Vajgat musik fra 50’erne og fællessange er på programmet, når harmonikaspilleren Christian Søgaard med Jens Holgersen på kontrabas spiller op med humørfyldt grønlandsk festmusik.

Som ung student købte Søgaard en harmonika og rejste til Grønland. Her lærte han at spille den energiske Kalattuut (grønlandske polkaer) og synge grønlandske kælesange. Grønlandsturen blev en livsrejse, og Christian har siden spillet med et utal af grønlandske musikere, turneret over hele øen, skrevet en bog om grønlandsk spillemandsmusik og arbejdet med Grønlands nationalteater. Han er netop vendt hjem fra Nuuk, hvor han har spillet med sin gode ven, sangeren Rasmus Lyberth og skuespilleren Peter Seeligman fra Teater 2tusind.

Den musikalske rejse til Grønland fortsætter lidt endnu d. 4. oktober på Café Aroma.

TIKILLUARITSI! Hjertelig velkommen!!