Velkommen til Café Aromas nyhedsbrev

Formålet med nyhedsbrevet er at fortælle kunder og andre interesserede lidt om os selv. Dels vil vi gerne skrive om hvad der foregår i den offentlige del af foretagenet. Her vil du kunne holde dig opdateret om hvilke koncerter og udstillinger der afholdes, hvilke nye retter og drikke der er at få i caféen, og hvilke varer butikken kan tilbyde. Dels vil vi også gerne fortælle lidt om hvordan Café Aroma er som arbejdsplads, altså hvad der forgår på den anden side af disken. Vi er et på mange måder enestående sted, og vil gerne fortælle om os selv.

Rent praktisk vil nyhedsbrevet udkomme hver anden måned. På den måde vil I kunne holde jer opdateret, uden at jeres e-mails bliver oversvømmede med opdateringer.

Med venlig hilsen

Medarbejdere og personale på Café Aroma

 

Når aktiveringen bliver spiselig

Café Aroma er bogaktuel! I hvert fald i den forstand at vi medvirker i bogprojektet Når Aktivering Bliver Spiselig. Der er tale om en bog udgivet af Handicapidrættens Videnscenter, der præsenterer en række foretagender hvor mennesker med problemer i livet (det være sig psykisk sårbarhed, misbrugsproblemer, kronisk sygdom, eller andet der gør deltagelse på det almindelige arbejdsmarked til et problem) arbejder med mad. Bogens forfattere har talt med i alt ti aktører, deriblandt Café Aroma. Bogen debuterede på Folkemøde 2013, og blev godt modtaget.

Bogen er fyldt med meget flotte indbydende fotografier af stederne, medarbejderne, og ikke mindst maden.  Der er interviews med medarbejdere, som giver en indsigt i hverdagen og i de mennesker der arbejder med det kulinariske, på trods af personlige og sociale problemer. Fra Café Aroma har bogens redaktører talt med Alba og Troels, som fortæller om den positive indflydelse caféen har haft på deres liv.

Som en ekstra bonus har de ti caféer, restauranter og cafeterier bidraget med opskrifter på deres lækre retter. Således kan man få opskriften på Café Aromas chili con carne, og hindbær-cheesecake. Velbekomme!

 Kunstudstilling på Social- og Sundhedsskolen

Medarbejderne Annette, Titika og Henrik udstiller deres billeder på Svendborg Social- og Sundhedsskole. Denne udstilling varer til 12. juli.

Henrik og Titika har i forbindelse med ferniseringen holdt et foredrag om deres malerier for skolens elever.  Det var en god oplevelse, og der blev ved den lejlighed serveret frugt og saft.

Kulinarisk Sydfyn

Café Aroma havde igen i år en stand på Kulinarisk Sydfyn, og det var en stor succes. Vi medbragte vores hjemmeristede kaffe, såvel som kaffesirup, kaffekværne, og lækre hjemmebagte småkager.

Selvom vejret ikke var så godt som vi kunne have ønsket, havde vi et par gode dage. Vi havde bedre plads at udfolde os på, hvilket var en stor lettelse. Derudover var vi godt forberedte, og havde de ting vi skulle bruge ved hånden. Dette medførte at vi var mindre stressede, og kunne nyde at være på Kulinarisk Sydfyn, og snakke hyggeligt med kunder og andre deltagere. Stemningen var rigtigt god overalt, og vi nød virkelig at få lov til at fortælle om vores varer, og det arbejde der ligger bag. Nogle besøgende var skeptiske omkring hvor stor forskel der kan være på forskellige kaffe-sorter og – ristninger. Der kunne vi så tilbyde smagsprøver på vores forskellige kaffer, og give dem syn for sagn.

Ved festivallens slutning var vi meget trætte, men vi havde haft en god oplevelse, og havde fået udbredt kendskabet til os og vores gode kaffe. Vi glæder os til at se jer alle sammen til næste år.

 Sommerferie

Café Aroma holder lukket i uge 29 (15. – 21. juli).  Vi bruger denne uge til at give rengøringen en ekstra tand, både i selve café-lokalet, køkkenet, og ’i kulissen’. Derudover gør vi os klar til vores fødselsdagsfest.

I forbindelse med sommermånederne kan der forekomme ændringer i menukortet. Visse dage kan vi tilbyde en særlig dagens ret. Detaljerne vil kunne ses på tavlen i caféen.

 Fødselsdag!

Café Aromas fødselsdag falder i år på fredag den 16. august. Som altid er der et flot program med gratis musik.

12:30: byder konferencerne Trolle & Olle velkommen

12.45 IMPULS-bandet og Café Aromas eget orkester spiller op.

14:15 Trolle & Olle

15:00: Åben scene. Kom og spil!

16:00: Mathilde Falch. Singer-songwriter med energi og nerve.

17:00: Svendborg Stadsensemble – Anders Ringgaard og Jon Bjarnason.  Dejlig og finurlig musik, med inspiration fra såvel folkemusik som jazz.

18:00: Troels Bernheim –  klassisk tenor

18:45: Caper Clowns – frisk og nærværende poprock.

20:00: Mike Andersen Duo – Dejlig soul, blues og rock’n’roll.

21:30: Jet Z – Dansevenlig funk-rock.

Ca. 23:00 Afslutning.

Der kan købes kaffe og kage dagen igennem, såvel som øl, vand og vin. Om aftenen vil det derudover være muligt at købe chili con carne.  Til gengæld er vores normale menukort ude af kraft.

Vi håber at rigtigt mange af jer kommer og hjælper os med at fejre endnu et godt år på Café Aroma.

God sommer!