Cafékoncert fredag d. 5. juli kl. 14.30: Marika Nymann & Steen Thomsen præsenterer anderledes klassisk, evergreens og egne sange / melodier på en anden måde.

MarikaSteen - Kopi - Kopi

Marika & Steen, med residens i Lundeborg, spiller ogsynger poetiske sange med både danske og engelske tekster. Her er ord med bid og ballade, blå kærlighedssange, lyriske eftertænksomheder, duetter, guitarmelodier og små anekdoter om livets snurrighed.

Duoens repertoire indeholder mere og mindre kendt musik fra den klassiske musiks verden, dejlige melodier fra filmens verden, hits og evergreens fra vores tid. En vigtig del af duoens repertoire er også de originale sange og melodier, som er komponeret af Steen selv.

Marika er klassisk skolet sanger og Steen er rytmisk musiker og singer-songwriter, og duoens musik er et møde i respekt for hver stilart. Her høres både skønne klange, musikalske drillerier, rytmisk fremdrift, tåreperseri og sprudlende guitarspil.

Duoen har sammen og hver for sig medvirket på flere indspilninger af cd’er, lavet musik til DR1 og TV2 Fyn, akkompagneret til fortælling på bl.a. højskoler, Roskilde festivaler, biblioteker, skrevet melodier til sangbøger, undervist i sang og guitar på seminarier og musikskoler, underholdt børn og medvirket til utallige familiebegivenheder i både glæde og sorg. Musik er liv…