Hovedværkerne på Café Aroma

Mandag den 4. februar – 27. februar 2013.

Hovedværkerne på Café Aroma

Hovedværket er et tilbud om samvær og aktivitet for personer med erhvervet hjerneskade i Svendborg kommune.

Vi holder til på Hjørnet, Vestergade 40, hvor vi mødes en gang om ugen.

Hovedværket er opdelt i tre moduler; med et hold mandag eftermiddag, et hold onsdag formiddag og et hold onsdag eftermiddag.

På Hovedværket er der mulighed for at deltage i forskellige aktiviteter såsom: madlavning, kreativt værksted, kort- og brætspil, debatgruppe, IT – undervisning, afspænding/ wellness, fælles årlige udflugter mm. Aktiviteterne tilrettelægges med individuel støtte, således at alle kan deltage. Hovedværket er også et samværstilbud, hvor man kan komme og møde andre med erhvervet hjerneskade, og hermed danne sig netværk, få gode råd eller blot en snak. Et tilbud hvis formål er at medvirke til at give den forandrede hverdag et meningsfuldt indhold.

På Hovedværket har vi arbejdet med billedkunst og pileflet. Personligt har dette været en udviklende proces, som vi gerne vil dele med andre og derfor udstilles vores Hovedværker på Café Aroma i Korsgade fra mandag den 4. februar til den 27. februar. Der vil blive afholdt fernisering mandag den 4. februar kl. 14.00 – 16.00.