”Fe – Female – Femaleri”

Billedkunstner Kirsten Elsgaard er ny udstiller på Café Aroma i Korsgade.

Temaet for Kirsten Elsgaards udstilling er kvinder og engle. Kirsten Elsgaard har valgt billeder til udstillingen, som er malet over flere år. Således er der anvendt forskellige maleteknikker og materialer til billederne: kalk, limfarver, akryl, akvarel og oliekridt.

-Mit nyeste tiltag er mandalaer, malet på papir med oliekridt, med inspiration fra mine drømme. Personligt har jeg en følelse af, at vores verden har åndelig dimension vævet af drøm og natur, hvilket jeg forsøger at udtrykke i mine billeder.

Caféen holder fernisering torsdag den 28. februar om eftermiddagen.   Kirsten Elsgaards udstilling kan ses til 24. april.

28. februar – 24. april

Kirsten Elsgaard

Fe

Femalel,

Femaleri

En af Svendborgs lokale kunstnere Kirsten Elsgaard udstiller en række akrylmalerier fra sit drømmeunivers – medmotiver inspireret af f.eks. en drøm, en bestemt oplevelse, eller hvor der startes et sted på lærredet i en fascinerende proces, hvor slutresultatet er umuligt at forudsige, men dog altid med genkendelige elementer.

Kirsten E. foto_2,58 MB_aut. korrigeret