Cafékoncert fredag d. 1. februar kl. 14.30: Luna Stærke & Bjørn Woldby DUO

Sidste år i maj måtte Luna og Bjørns cafékoncert desværre aflyses, mange fik dog i stedet en super oplevelse med dem til cafeens fødselsdagsfest i august – og NU kan denne spændende duo opleves til en hel cafékoncert!

Luna Stærke er med sine knap 20 år et kæmpe sangtalent på den fynske musikscene, og med sin smukke stemme formår hun at holde publikum fast i et væld af harmoniske og melodiske nuancer. Endnu bedre bliver det, når intuition og spontanitet kan få lov at lede – den anden halvdel at duoen består nemlig af den professionelle guitarist og bassist, Bjørn Woldby. Duoen spiller alt lige fra brasiliansk bossanova, jazz standards og velsvingende R&B til ragtime, stille ballader og danske numre. Glæd jer til en flot musikalsk oplevelse!