Fredag d. 16. november kl. 14.30: Det’ Klassisk med ‘Kernekoret’ under ledelse af Povl Chr. Balslev – derefter Åben Scene

Det’ Klassisk er tilbage for fuld musik, og denne eftermiddag er hovednavnet ‘Kernekoret’ fra Vor Frue Kirke med Britta Birkholm, Sally Errebo og Sofie Møller, sopran, Rikke Birkeholm og Ditte Hassing, alt, og Emil Michael,  tenor, under ledelse af kirkens organist Povl Chr. Balslev. Koret synger smukke satser af bl. a. Bach, Nielsen og Balslev, og på programmet er såmænd også en berømt, humoristisk duet af Rossini…

Efter koncerten er scenen åben for klassiske musikere – kom og vær med!

I 2013 rykker Det’ Klassisk videre til Arne B (Vestergade 10), og årets første arrangement finder sted fredag d. 25. januar kl. 14.30. (Entré kr. 25). Arrangører: Svendborg Musikråd og Janet Vahl