OBS. Extra cafékoncert fredag d. 12. oktober kl. 15.00 med Two Dollar Bash

Den internationale og anmelderroste skotsk/fransk/US trio kommer også forbi Svendborg på deres første DK turne! Det er garvede musikere med originale sange, hvor påvirkninger fra nordamerikansk folk, country og blues blandes med keltisk og europæiske stilarter. Two Dollar Bash består af tre talentfulde singer-songwritere, som har spillet sammen i forskellige konstellationer i hele Europa, USA og Canada de sidste 15 år i en række forskellige bands, herunder bl.a. punk, rock, swing samt forskellige folkgrupper. Også blot rejst rundt, booket koncerter undervejs, byttet sange og historier med andre musikere og samtidig udviklet deres egen sangskrivning og spillefærdigheder, hvilket gør at bandets repertoire indeholder mange sange fra venner, som til gengæld synger Two Dollar Bash sange i hele Europa og Nordamerika.
Fra starten i 2003 har trioen konstant været på turné i hele Europa og har også været flere turneer i USA og Canada. Bandet har udgivet fire albums: “Two Dollar Bash” (2006), “On the Road” (2007), “Lost River” (2008), og senest “New Adventures” (2011). Se mere på www.twodollarbash.net

Joe Armstong (Glasgow, Scotland) – guitar, vokal

Matt De Harp (Paris, France) Mandolin – mundharpe, vokal

Dalton Stansbury (Knoxville, Tennessee) – banjo, violin, vokal