Fredag d. 21. september kl. 14.30: Det’ Klassisk med duoen Gypsy Tripsy og special guest Elisabet Karberg – derefter Åben Scene

Så er det igen tid til en eftermiddag med smukke og spændende klassiske toner!

Hovednavnet denne gang er Gypsy Tripsy, der består af den herboende russiske guitarist Kirill Gedde og den fynske violinist Jørgen Dickmeiss. Duoen har i dagens anledning allieret sig med Svendborgs blokfløjtemester Elisabet Karberg, og sammen kaster de sig ud i stemningsfulde klassiske toner med et touch af øst- og vesteuropæisk folketone. Mens Dickmeiss og Karberg begge er uddannet fra Syddansk Musikkonservatorium, har Kirill Gedde taget sin musikuddannelse i fødebyen Skt. Petersborg.

Kl. 15.30 er der Åben Scene med bl.a. Helge Amossen, lut/fløjte, Ellen Gammelmark, klaver, samt operasanger Mathilde Kirknæs.

Der er fri entré.