Cafékoncert fredag d. 5. oktober kl. 15.00 med Vokalensemblet ExDjazz

Her kommer det i den grad til at swinge i Korsgade, når Svendborgs superkor, Vokalensemblet ExDjazz træder op med deres dynamiske dirigent Lisa Freeman i front og pianisten Anders Haaber.

ExDjazz blev dannet i slutningen af 80’erne og har i tidens løb optrådt med bl.a. Tip Toe Band, Svendborg Bigband, som backing sangere for kendte solister, de har medvirket ved forskellige kulturarrangementer på Fyn og også givet mange kirkekoncerter.

Selvom Lisa Freeman lokalt nok mest er kendt som leder af ExDjazz og musiklærer på Ida Holsts Skole, har hun også gennem årene som tekstforfatter leveret fremragende sangtekster til førende jazzkomponister og sangere som f.ex. NHØP, Cæcilie Norby, Hanne Boel, Bobo Moreno, Danmarks Radios Pigekor, Sinne Eeg, Malene Mortensen m.fl. Et kig på Lisa Freemans imponerende musikalske CV fortæller også om arbejdet som sang- og korcoach samt som komponist og tekstforfatter til adskillige musicals.

Ved fredagens koncert på Aroma bevæger ExDjazz sig indenfor mange stilarter som bl.a. jazz-ballader af Gershwin, gospel, Disney sange, swing-jazz m.m. – så kom og swing med!

www.exdjazz.dk