Cafékoncert fredag d. 2. november kl. 14.30 med Bente Kure & Leif Ernstsen

Bente Kure og Leif Ernstsen har spillet sammen i mere end 27 år og er kendt over det ganske land fra nord til syd. De har betrådt diverse scener på både spillesteder, festivals, kursuscentre, foreninger, skoler m.m., som gennem årene har nydt godt af de to talentfulde musikeres alsidige optræden og repertoire.

Deres koncerter er underholdende, vedkommende og med sprøde kommentarer blandet med et repertoire, der f.eks. rummer bl.a. Afzelius, Aakjær, Vreeswijk, Taube, Sigfred Pedersen, Halfdan Rasmussen og Benny Andersen. Og naturligvis også en del egne sange og kompositioner samt flotte instrumentalnumre, ja, harmonika som du ikke troede den kunne spilles!

En koncertoplevelse med Bente og Leif er en spændende musikalsk rejse i tid, sted og stemninger. Efter mere end 25 år, og i en verden hvor medierne gerne vil ha’ os til at tro, at dommedag er nær, står de stadig for et positivt livssyn, uden at forfalde til hverken at blive lalleglade eller ligeglade.

Udover turneer i ind- og udland samt en del radio og TV-optræden har Bente og Leif også udgivet 10 CD’er og en LP, alle med flotte anmelderroser til følge.
Bente og Leif modtog i 2004 en Danish Music Award for CD’en “Ovenover Alting”, var i 2007 nomineret til endnu en award for CD’en “Den niende udsigt”, og d. 8. september 2012 modtog de årets Jeppe Aakjær-pris.

….”Det er sjældent at møde så positive mennesker som Bente og Leif. Men dem der har mødt dem til en koncert, har også mødt og grebet den energi, de udstråler. De har noget på hjerte og sikrer dig, at der bliver fyldt op til bristepunktet, inden de forlader dig igen…” Dagbladet Arbejderen

www.benteogleif.dk