Cafékoncert fredag d. 1. juni kl. 14.30 med Signe Arnfelt Bastiansen, keltisk harpe og Kirsten Aage, blokfløjte – optakt fra kl. 14.15 med dans og musik fra Nepal

Ung, spændende og utraditionel konstellation med to dygtige og alsidige musikere, som mødte hinanden på konservatoriet i Odense, hvor de til dagligt er studerende. Deres interesse for hhv. den tidlige musik og den asiatiske musikkultur formår de at få til at smelte sammen i et univers hvor forskelle mødes. Deres utraditionelle valg af instrumenter binder musikken smukt sammen som f.ex. i et energisk middelalderstykke eller musik fra den mere moderne japanske musikkultur. Duoen ­finder stor glæde i samspillet med hinanden og i musikken, som de for det meste selv arrangerer specielt til deres konstellation. Repertoiret byder bl.a. på italiensk middelaldermusik, hollandsk renæssance, traditionelt kinesisk og moderne japansk musik. Undervejs vil Signe bl.a. fortælle lidt om den kinesiske musik, da hun i 2009 tog orlov fra konservatoriet for at flytte til Beijing i tre måneder for at studere kinesisk harpe, også kaldet konghou.

NYT!NYT! Som optakt til cafékoncerten vil der fra kl. 14.15 – 14.45 være et indslag med Bhim og Kalpana fra Nepal. De to børn bor til daglig på Vibeke Pedersens børnehjem NHOCCA i Kathmandu, og de vil vise os smuk nepalesisk dans iført deres nationaldragter.  Bhim og Kalpana har netop afsluttet et syv uger langt udvekslingsophold på sydfyn, inviteret af Fåborg Egnens Efterskole. Efter indslaget vil Vibeke give en kort status omkring børnehjemmet. Kom og oplev en spændende eftermiddag med smukke ind- og udtryk fra den store verden!