Tirsdag d. 17. april kl. 14.30: Ekstra cafékoncert! Det Rytmiske Musikkonservatorium, København, gæster Café Aroma

Vit ElgDet sker med to nyetablerede bands, Vit Elg (foto) og Grahn-Trio, som fra d. 16.-20. april turnerer på Fyn. Dette dobbeltarrangement bliver en meget alsidig og spændende koncert med ny, dugfrisk musik komponeret specielt til lejligheden.

Vit Elg er en jazzkvintet som repræsenterer hele Skandinavien i både nationaliteter og lydbilleder og dykker ned i de respektive fædrelandes lyriske rødder. Repertoiret er poetisk visejazz med inspiration hentet fra de dybe norske dale, store svenske skove og hvide danske strande.  Det er Ruhi Erdogan, trompet, Fredrik Scheie, piano, Rasmus Andersson,  guitar, Lasse Mørck, kontrabas og Morten Skøtt, trommer.

Grahn-Trio er en af de meget spændende konstellationer, der har nået den danske grænse, og med musikere lige fra Nordsverige til det lettiske rige bliver denne trios melodiske og rytmiske sammenspil helt specielt. Improvisationen er i fokus, når Calle Brickman, piano, Tom Eddye Nordén, bas og Ivars Arutjuntjans, trommer, spiller deres smukke og inspirerende pianojazz.