Cafékoncert fredag d. 6. januar kl. 14.30 med Mad Dog Baba & Jon Bjarnason

Den første cafékoncert i det nye år byder på en virkelig stærk duo med røddderne solidt plantet i blues/rag/folkgenren, eller roots musikken om man vil. Mad Dog Baba, alias Klaus B Jensen, har gennem mange år som en af Danmarks bedste bluessangere turneret land og rige rundt og også spillet koncerter i udlandet. Mange af numrene er selvskrevne, men der suppleres også med gode fortolkninger.

Jon Bjarnason kom til i Svendborg i 2004 og er en musiker med stor personlighed og en massiv erfaring som både guitarist, bassist og sanger i mange forskellige bands. Kan også høres i Summertime Jazzband, Strofn og Mad Dog Baba & The Tonebones.

Som duo er dette en spændende og intens konstellation med meget på hjerte. Sammen skaber de to musikere en hel egen stemning, hvor deres eminente sammenspil og ægte, smittende spilleglæde bliver til en personlig og nærværende oplevelse for publikum.

Se og lyt på http://www.myspace.com/klausbjensen