Cafékoncert fredag d. 2. december kl. 15.00 med Svendborgbandet Rustik

Rustik er et af Svendborgs efterhånden gamle orkestre, bestående af to ægtepar og en bassist. Bandet leverer solid pop/rock med et altid genkendeligt strøg af flerstemmig sang og personlige præg på kendte hits. Bandet har et stort bagkatalog med numre af bl.a. Bonnie Raitt, Robbie Williams, TV2 og REM, men også egne numre som blev skrevet for nogle år tilbage i samme bandkonstellation, her undernavnet ’Sydfyns Stemme’.

Bandets musikere, der selv har siddet ved rejsegrammofonen og kassettebåndoptageren før computeren tog over, er alle erfarne musikere og har spillet sammen i mange år. Og så er flere af medlemmerne i daglig kontakt med børn og unge – både som skolelærere men også som sangskrivere til teaterforestillinger for og med børn, bl.a. i B&U Teatret i Svendborg.

Glæd dig til en eftermiddag i halvakustisk caféudgave med honning for lyttelufferne, mens du gør klar til en dejlig weekend!

Rustik er Gitte Riber, harmonika og keyboards, Lisbeth Refbjerg, guitar, Gunnar Rosendahl, guitar, Helge Østergaard, bas og Hans Schick, trommer.

Se mere på www.rustikmusik.dk