Fredag d. 1.7 kl. 14.30: Cafékoncert med Jan Schønemann & Pete Gunner – ‘Blues på dansk’!

Så er der blues på dansk med Jan Schønemann’s herlige gendigtninger af kendte som mindre kendte bluesnumre, og med sig har han Pete Gunner på guitar og sang. Med fokus på at ramme en tone af ærlighed og autenticitet i forhold til de originale numre, er det blues på en anderledes og forfriskende måde, hvor man flere gange bliver overrasket over indholdet i teksterne – og musikken taler til både de garvede blueselskere og til dem, der gerne vil udfordres lidt.

Jan Schønemann er en favnende musiker
og personlighed i det lokale musiklivpå Sydfyn samt underviser og igangsætter i mange forskellige konstellationer, og derfor blev han sidste år hædret med Dansk Musikerforbunds ”Levende Musikpris 2010”.

Som erfaren guitarist og komponist har Jan Schønemann igennem snart 40 år spillet rytmisk musik i festorkestre og i decideret koncertrettede konstellationer. Han har turneret som teatermusiker og komponist/sangskriver i mange år sideløbende med undervisning, bl.a. på Ollerup Efterskole Sang og Musik.

Jan Schønemann har også indspillet, produceret og udgivet cd’erne ’Sand’, Fjeren og Rosen’ samt senest ’Time of my Life’.