Steff & Weber. Fredag d. 4. marts kl. 14.30

Steff & Weber

Peter Steffensen og Kaj Weber er to musikere, der har fundet hinanden i Svendborg efter i mange år at have arbejdet i andre konstellationer. Peter har gennem tiden spillet med navne som Finn Ziegler og Jørgen Lang, Jesper Thilo og Hugo Rasmussen. Kaj har fungeret som bassist med bl.a. Lars Muhl og Warm Guns samt været meget aktiv på den Århusianske musikscene.

Hos Steff & Weber vil man opleve et par musikere, der går efter de fine detaljer, om det er sydstats swamp toner, det usagte, eller de blå toner fra storbyens jazzcafeer, så er det den fede humor med fokus på lyrikken, der er i centrum. Kort sagt, det, der gør rigtig musik, til musik. Lyden er akustisk, melodisk, opsætningen enkel, numrene gamle og spillet med drenget charme og hjertevarme smil. Vi taler om vellyd der smyger sig ind i øregangene og gør fødderne urolige.