Blooming Heather den 4. februar kl. 14:30

d. 4. februar kl. 14:30

Blooming Heather

Blooming Heather tager publikum med på en forførende rejse i grænselandet mellem klassisk musik og folkemusik, hvor Louise Vase og Elisabet Karberg netop fandt sammen for to år siden. Duoen er på deres debut turné i februar 2011 og præsenterer her nykomponeret musik, nordisk, irsk og verdensmusik med stor indlevelsesevne og livsglæde.

Louise Vase har fordybet sig i Nordens vokale udtryk og henter i sin inspiration fra mange dele af verden. Hun studerer p.t. på verdensmusiklinien på Musikhögskolan i Göteborg og har spillet og sunget i kirker, på festivaler og virket som teatermusiker i mange sammenhænge både i Danmark og Sverige. Et levende kropssprog, en stærk stemme og et fabulerende klaverspil er hendes kendetegn som musiker.

Når Elisabet Karberg spiller på blokfløjte, fyldes rummet af varme, glæde og eftertænksomhed, og musikken ledsages af personlige fortællinger og oplevelser. I juni 2009 afsluttede hun 6 års studium med en kandidatgrad på Det Fynske Musikkonservatoriums klassiske linje med blokfløjte som hovedfag.

Louise Vase, sanger, pianist, sangskriver

Elisabet Karberg, blokfløjter, irsk whistle