Sons of Mr. Dall den 3. december 2010

Sons of mr. Dall

Anders og Rasmus Dall har før med stor succes spillet på cafeen. Brødrene er vokset op i Westend af bluesbyen Humble på det sydlige Langeland. Det er hernede sirenerne synger, mundharpen hvæser og legender strejfer. De to knægte fandt John Hurt ”pickin’ on the porch” ikke langt fra Langelandsbanens endestation, støvede Woody Guthrie op, – lærte et par tricks og drønede videre ud af Highway 61. Inspirationen vil være den amerikanske roots musik, som også har præget de to drenges musikalske opvækst. Anders har fortrinsvis spillet solo, og er i øvrigt en passioneret Bob Dylan fortolker, mens Rasmus er forsanger i det københavnske succés-band One-Eyed Mule, der i 2010 udgav deres tredje album ”Drifting to a happy place”. Koncerten her bliver således med originale/egne numre og sange fra den amerikanske sangskat.